Miért nem ingyenes

1., Fejlesztés

A digitális technika rohamléptekkel fejlődik. Mi nem egy kész weboldalt hoztunk létre, hanem egy folyamatosan fejlesztés alatt állót. Ahhoz, hogy a megjelenített információk ne csak eleinte hozzák a tőlük elvárt eredményt, meg kell felelnünk a mindig változó technikai feltételeknek.

2., Látogatottság

 Az oldal jelenlétét más fórumokon (közösségi portálok, Google…) és eszközökön (telefon, televízió..) is biztosítanunk kell, de ami talán lényegesebb, hogy a felhasználók szokásai is változnak, követve az újabb technikákat, lehetőségeket. Követnünk kell a felhasználókat, hogy Ők is kövessenek minket! A jelenlegi trendeket figyelembe véve weboldalunk mobil alkalmazásként való megjelenítését jövőre tervezzük, de ki tudja, ha jövőre a kávéfőző lesz az információk elsődleges forrása, akkor a kávéfőzőben fogunk megjelenni.

3., Biztonság

Az ingyenes felületek egyik legnagyobb veszélye, hogy nem foglalkoznak a biztonsággal. Bár nálunk is nyilvános adatok jelennek meg, mégsem árt vigyázni. A tömeges adatletöltés ellen több eszközzel is védekezünk, és az sem véletlen, hogy hirdetőink E-mail címe nem íródik ki, csak kattintható. A biztonsági kérdés sem egy egyszeri feladat, hanem folyamatosan fejlesztendő.

4., Zavaró doboz hírdetések

Az ingyenes szolgáltatók bevétele a banner hirdetésekből származik. Nálunk is lesznek, de erősen korlátozottan, és felugró ablakkal itt sosem fog a látogató találkozni. Célunk, hogy a megjelent szolgáltatók adatai legyenek minél egyszerűbben, gyorsabban elérhetőek.

JELENTKEZÉS